Projecten

Als Vrienden van de Koggehoeven organiseren we allerlei soorten sponsorprojecten om geld en goederen in te zamelen. Deze bijdrages komen goed van pas bij de Koggehoeven; alle goederen of geld wordt gebruikt voor het verbeteren van de voorzieningen voor mens en dier.

Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang van de verschillende projecten? Op deze pagina vindt u meer informatie over geslaagde projecten, lopende projecten en toekomstige projecten.

Voor net dat beetje extra!

Lopende Projecten


Omroep / muziekinstallatie

Dit project is door ons uitgekozen om de cliënten aan de ene kant veiligheid maar aan de andere kant ook entertainment te bieden

Doel € 1700,--
Doel € 1700,-- 3.8%

16 Accacia bomen

Langs de spanten van de stal willen wij door de cliënten 16 bomen laten planten en laten onderhouden.Buiten dat het leuk is voor de cliënten is er een bijkomend voordeel. De vliegen worden weggehouden uit de stal.

Doel € 1700,--
Doel € 800,-- 0%

Geslaagde projecten

2018 Paardenruif

Vlak na de opendag waar wij veel eerste Vrienden en andere gulle gevers mochten verwelkomen konden wij snel deze prachtige ruif voor het paardenwelzijn aanschaffen.
De paarden hoeven nu niet meer helemaal naar de stal terug te lopen voor wat te knabbelen maar nu ook in de wei.
In de toekomst willen wij wellicht nog zo’n ruif aanschaffen.

2019 Kruiwagen met twee wielen

Ons tweede project is met succes in 2019 afgerond. De cliënten hebben nu de beschikking over een grote kruiwagen met twee wielen. Deze is zo stabiel dat nu iedereen met de kruiwagen op pad kan zonder bang te zijn dat hij omvalt of onhandelbaar is.
Iedereen kan nu hooi transporteren en uitmesten!