Projecten

Projecten

Als Vrienden van de Koggehoeven organiseren we allerlei soorten sponsorprojecten om geld en goederen in te zamelen. Deze bijdrages komen goed van pas bij de Koggehoeven; alle goederen of geld wordt gebruikt voor het verbeteren van de voorzieningen voor mens en dier.

Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang van de verschillende projecten? Op deze pagina vindt u meer informatie over geslaagde projecten, lopende projecten en toekomstige projecten.

‘Voor net dat beetje extra!’

Lopende projecten

 1. Kruiwagen met twee wielen

  Om met gemak grote balen hooi te kunnen vervoeren willen we een kruiwagen met twee wielen aanschaffen.
  €50,00 gedoneerd van doel €200,00
 2. Omroep/muziekinstallatie

  Dit project is door ons uitgekozen om de cliënten aan de ene kant veiligheid maar aan de andere kant ook entertainment te bieden.
  €65,00 gedoneerd van doel €1.700,00

Geslaagde projecten

 1. Tegelwerk Sanitaire ruimten + stal

  K. Feld tegelwerken te Spierdijk zal de entree en de sanitaire ruimten van de stal voorzien van sfeervol en vakkundig gelegd tegelwerk.
  €0,00 gedoneerd
 2. Keuken

  De keuken wordt mede mogelijk gemaakt door de familie Wulder uit Amsterdam, een particulier stel met een enorm groot hart voor de sociale doelstelling van de Koggehoeven.
  €0,00 gedoneerd
 3. Kunststof kozijnen

  De Kozijnenfabriek BV te Ursem heeft ons flink gesteund bij de realisering van de kunststof kozijnen welke prachtig uitzicht bieden vanuit de kantine op de landerijen.
  €5,00 gedoneerd van doel €5,00

Onze Donateurs