Donateurs

Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Koggehoeven en we zouden het heel erg waarderen als u ons hierbij wilt helpen. We hebben verschillende pakketten om donateur te worden samengesteld waar u uit kunt kiezen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een eenmalige donatie te doen.

Bent u benieuwd wie u zijn voorgegaan als donateur van de Koggehoeven? Op deze pagina zetten we onze donateurs in het zonnetje.

Voordelen Donateurs

Er zijn verschillende redenen om u als donateur aan te sluiten bij de Vrienden van de Koggehoeven. U helpt de Koggehoeven niet alleen bij het realiseren van diverse projecten, maar u vergroot hiermee ook uw maatschappelijke betrokkenheid. D

Vriend

Al voor 50,- per jaar bent u een ‘Vriend van de Koggehoeven’ en steunt u onze projecten. Als vriend bent u onder andere V.I.P. gast op open dagen.

Sponsor

Sponsor worden kan vanaf 150,- per jaar met een looptijd van 3 jaar. Als sponsor krijgt u exposure op onze media, kunt u kosteloos uw bedrijf presenteren op open dagen en wordt u jaarlijks uitgenodigd op de sponsorbijeenkomsten.

Partner

Vanaf 250,- per jaar kunt u partner worden en ook hier geldt een looptijd van 3 jaar. Als partner kunt u profiteren van dezelfde voordelen als onze (hoofd)sponsoren. Echter kunt u gebruik maken van extra mogelijkheden met betrekking tot de inzet van onze media. Tevens mogen partners gebruikmaken van onze vergader- en cursusfaciliteiten.