Projecten

Als Vrienden van de Koggehoeven organiseren we allerlei soorten sponsorprojecten om geld en goederen in te zamelen. Deze bijdrages komen goed van pas bij de Koggehoeven; alle goederen of geld worden gebruikt voor het verbeteren van de voorzieningen voor mens en dier.

Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang van de verschillende projecten? Op deze pagina vindt u meer informatie over geslaagde projecten, lopende projecten en toekomstige projecten.

Voor net dat beetje extra!

Lopende Projecten


Omroep / muziekinstallatie

Dit project is door ons uitgekozen om de cliënten aan de ene kant veiligheid maar aan de andere kant ook muziek te biedenmuziek

Doel € 1700,--
€ 1360,-- 80%

Geslaagde projecten

2018 Paardenruif

Vlak na de opendag, waar wij veel eerste Vrienden en andere gulle gevers mochten verwelkomen, konden wij al snel deze prachtige ruif voor het paardenwelzijn aanschaffen.
De paarden hoeven nu niet meer helemaal naar de stal terug te lopen om wat te knabbelen maar nu ook snacken in de wei.
In de toekomst willen wij wellicht nog zo’n ruif aanschaffen.

2019 Kruiwagen met twee wielen

Ons tweede project is met succes in 2019 afgerond. De cliënten hebben nu de beschikking over een grote kruiwagen met twee wielen. Deze is zo stabiel dat nu iedereen met de kruiwagen op pad kan zonder bang te zijn dat hij omvalt of onhandelbaar is.
Iedereen kan nu hooi transporteren en uitmesten!

2022 plantenbakken voor rolstoelgebruikers

Ondanks de corona zijn wij erin geslaagd om toch weer wat te doen voor de cliënten. Eén van hen zit in een rolstoel en houdt van tuinieren. Wij hebben 2 plantenbakken voor rolstoelgebruikers aangeschaft met daarbij allerlei plantgoed.
Intratuin heeft een donatie gedaan om zo onze kosten wat te drukken.
Ze zijn nu druk in de weer met het kweken van hun eigen groenten.